Bedrukte servetten met logo laten maken en bestellen

Servetten bestellen bij Servettenbedrukken.be

Servetten bedrukken met logo of promotionele boodschap is een originele en opvallende manier om jouw organisatie of merk bij speciale gelegenheden in de kijker te zetten of om branding te versterken. Je kan bij ons servetten laten bedrukken op enkel de voorkant als opdruk met bijvoorbeeld een logo of slogan, of je kan serviettes bestellen met een volledige bedrukking zodat ook de achterkant en binnenkant van jouw gemaakt design worden voorzien, of als je een andere achtergrondkleur wil die doorloopt tot op de rand dan de witte kleur van de servet zelf.

Alle servetten bedrukken we fullcolor op standaard 3-laags lunch servetten van 33x33cm (gevouwen 16,5x16,5cm). De serviettes worden met de grootste zorg verwerkt en verpakt per 20 stuks. Houd bij je bedrukking een kleurverzadiging van maximaal 100% aan om te voorkomen dat de kleuren afgeven bij het gebruiken van je bedrukte servetten.

De levertijd voor voedselveilig drukwerk is wat langer dan regulier drukwerk. Daarom houd je best rekening met 10-15 werkdagen. In de wereld van voedsel verpakking is dat een erg korte levertermijn. Tijdig bestellen garandeert altijd een tijdige levering zonder zorgen en stress!Promotionele servetten laten bedrukken in kleine oplage

Je kan servetten laten bedrukken op enkel de voorkant om van de meest voordelige prijs te genieten. Dit is handig en goedkoop als je een logo, afbeelding, slogan of andere tekst aan de hand van bedrukte servetten wil presenteren, bijvoorbeeld bij promotionele campagnes of om de branding te versterken van je bedrijf, merk of organisatie.

Wil je liever ook de achterkant en zelfs binnenkant mee benutten om je boodschap of eigen creatieve design te laten bedrukken? Of wens je een andere achtergrondkleur dan wit te gebruiken? Dan kan je kiezen voor: servetten volledig bedrukken.Gepersonaliseerde servetten bedrukken in grote oplage

Ben je fabrikant, cateraar, horeca manager, marketeer of illustrator? Dan wil je misschien een grote oplage servetten laten bedrukken om je campagne boodschap of branding op grote schaal te verspreiden? We produceren de servetten dan aan de hand van flexo druk.

Bij standaard lunch servetten is hiervoor een minimale afname van 11.000 ex. per ontwerp vereist. Hoe meer servetten je wenst, hoe voordeliger de stukprijs per servet zal worden. De tarieven voor flexo bedrukking liggen beduidend lager in vergelijking met digitaal bedrukte servetten in kleine oplages. Jaarlijks verwerken we op deze manier honderdduizenden servetten met gepersonaliseerde bedrukking!

Servetten bedrukken in hoog aantal is niet mogelijk in fullcolor. Foto's zijn hierdoor dus niet bedrukbaar. Het ontwerp mag bestaan uit maximaal 9 aparte kleuren, waarmee je natuurlijk al een veelzijdig en creatief design kan maken. Bij flexo druk kan je bovendien ook gebruik maken van metallic goud of zilver om mooie en opvallende bedrukkingen te creëren.

Kleine cocktail servetten bedrukken we ook uitsluitend aan de hand van flexo druk. Het formaat van een cocktail servet is 25x25cm (gevouwen 12,5x12,5cm). De minimale oplage voor het bedrukken van cocktail servetten is 20.000 stuks per versie ontwerp.

De levertermijn voor voedselveilig drukwerk in grote oplages bedraagt gemiddeld 5-6 werkweken. Het is dus belangrijk om hiermee rekening te houden en je bedrukte servetten tijdig te bestellen.


Milieubewust bedrukte servetten bestellen

De 3-laags tissue servetten bedrukken we natuurlijk op een voedselveilige en milieuvriendelijke manier .

Onze bedrukte servetten voldoen aan de strenge voedselwetgeving. Alle serviettes worden gedrukt op houtvrij en chloorvrij gebleekt FSC® papier dat milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar is. De servetten bedrukken we met ecologische inkt op waterbasis waardoor jouw bedrukte servetten geschikt zijn om in aanraking te komen met voeding. Je gepersonaliseerde servetten worden in folie verpakt per 20 stuks en met de grootste zorg verwerkt.

Servetten laten bedrukken →

Blijf op de hoogte van aanbiedingen en promoties

Natuurlijk nemen we je privacy serieus en gaan we je ook niet constant lastig vallen. Je kan je in één simpele klik op elk ogenblik weer afmelden.
Deze website is onderdeel van PrintPrestige BVBA, waartoe ook deze mailinglist behoort.

 
 
Copyright © 2019-2022 Servettenbedrukken.be. Alle rechten voorbehouden. Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW