Gepersonaliseerde servetten bedrukken in grote oplage of cocktailservetten laten bedrukken met grote hoeveelheid

Servetten bedrukken in grote oplages
of kleine cocktail servetten bestellen

Als fabrikant, cateraar, horeca manager, marketeer of illustrator wil je misschien een grote hoeveelheid servetten laten bedrukken om je campagne boodschap of branding op grote schaal te verspreiden? Dan produceren we aan de hand van flexo bedrukking op 3-laags standaard lunch servetten van 33x33cm (gevouwen 16,5x16,5cm) vanaf 11.000 ex. per ontwerp. Hoe hoger het aantal servetten dat je wenst, hoe voordeliger de stukprijs per servet. Gebruikelijke aantallen zijn vaak 42.000 of 86.000 servetten.

De tarieven voor flexo bedrukking liggen beduidend lager in vergelijking met digitaal bedrukte servetten in kleine oplages. Jaarlijks verwerken we op deze manier honderdduizenden servetten met gepersonaliseerde bedrukking!

Een hoog aantal servetten bedrukken in flexo is uitsluitend mogelijk in aparte kleuren. Fullcolor bedrukkingen zoals foto's zijn hierbij dus niet mogelijk. Het ontwerp mag bestaan uit maximaal 9 aparte steunkleuren (Pantone Uncoated), waarmee je natuurlijk al een veelzijdig en creatief design kan maken. Flexo druk maakt het ook mogelijk om in metallic goud of zilver te drukken waarmee je bijgevolg ook steeds een mooie en opvallende bedrukking kan creëren.

Ook kleine cocktail servetten bedrukken we aan de hand van flexo druk. Het formaat van een cocktail servet is open 25x25cm en gevouwen 12,5x12,5cm. De minimale oplage voor het bedrukken van cocktail servetten is 20.000 stuks per versie ontwerp.

De levertermijn voor voedselveilig drukwerk in grote oplages bedraagt gemiddeld 5-6 werkweken. Het is dus belangrijk om hiermee rekening te houden en je bedrukte servetten tijdig te bestellen.

Prijs aanvragen om gepersonaliseerde servetten te laten bedrukken →BEDRUKTE SERVETTEN MET LOGO OF VOLLEDIG DESIGN

Goedkope servetten, opdruk met logo

BEDRUKKING VOORKANT
Kleine oplage - Korte levertijd

Servetten met logo »
Servetten bedrukken met eigen ontwerp of design

VOLLEDIG BEDRUKT
Kleine oplage - Korte levertijd

Volledig bedrukte servetten »
Gepersonaliseerde servetten laten bedrukken

Grote oplage
Bedrukt met 1 tot 9 kleuren

Servetten in grote oplage »

Blijf op de hoogte van aanbiedingen en promoties

Natuurlijk nemen we je privacy serieus en gaan we je ook niet constant lastig vallen. Je kan je in één simpele klik op elk ogenblik weer afmelden.
Deze website is onderdeel van PrintPrestige BVBA, waartoe ook deze mailinglist behoort.

 
 
Copyright © 2019-2022 Servettenbedrukken.be. Alle rechten voorbehouden. Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW